S Potendom na maraton kariere

Doseganje poslovnih ciljev je veliko več kot le prenos strokovnega znanja v prakso. Je pogumno sprejemanje izzivov, učinkovita organizacija dela, primerna delitev nalog, iskanje ustvarjalnih rešitev, prilagajanje komunikacije, uspešno sodelovanje pri zasledovanju cilja, vztrajno premagovanje ovir… vse to in še več. In kaj je vse to? To so razviti in uresničeni potenciali, ki se skrivajo v vsakem od nas.

Danes trg dela išče neustavljive maratonce

Včasih so zaposleni potenciale razvijali postopoma, z leti delovnih izkušenj. Danes temu ni tako. Svetu se mudi k podiranju rekordov in sploh trg dela išče neustavljive maratonce. Da pa lahko pretečemo maraton potrebujemo kondicijo, za katero je potrebno ogromno treninga. Kot ni časa za vsakodnevni 5-urni trening, tako tudi ni časa, da bomo postopoma, leta in leta razvijali naše potenciale z nabiranjem delovnih izkušenj. Vsakemu od nas pa bi se še kako dobro zdelo, če bi lahko vsako leto odtekli vsaj en maraton. A kaj, ko smo tako ustvarjalni pri iskanju izgovorov.

Čas je za trening s kompetentnim trenerjem

Če želimo odkleniti naše potenciale ter brez poškodb in z dobrim časom preteči naš maraton kariere, je čas za trening. Trening s kompetentnim trenerjem. Takšnim, ki zna za nas ustvariti trening, ki v eni uri odtehta pet ur divjega potenja. Trener, ki nam pomaga učinkoviteje razvijati in uresničevati naše potenciale. Trener, ki nas spodbuja do cilja. Trener, ki mu je ime Potendo.

Potendo je spletna platforma za odklepanje potencialov. Je enostavna in učinkovita rešitev za trajnostni razvoj kompetenc, s pomočjo katerih gradimo delovno kondicijo za doseganje visokih poslovnih ciljev. In na tej poti nismo sami. Ne le, da je z nami naš trener Potendo, treniramo skupaj z našimi sodelavci. Potendo je namreč zasnovan tako, da nas ob hitrem prenosu naučenega v prakso, spodbuja tudi k vzpostavljanju in vzdrževanju kakovostnih odnosov. Slednji pa so najpomembnejši za podiranje rekordov na maratonu naše kariere.

Competo (41)

Maša Žilevski, razvijalka vsebin na eCoaching platformi Potendo

Pustite svoj komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s