O nas

Svet sožitja, zadovoljstva in medsebojnega sodelovanja je mogoč in tega se v Inštitutu C.A.R. zelo dobro zavedamo. Sicer ničesar ne moremo storiti namesto vas, lahko pa vam pomagamo na poti pri doseganja boljšega življenja, saj se zavedamo, da je pot do vsega naštetega pogosto negotova in težka. Vidimo namreč nove izbire in novo pot – pot spodbujanja, načelnosti, odgovornosti ter radosti in to v dejanjih, ne le v besedah! Prav mi sami moramo namreč biti tista sprememba na bolje, ki jo želimo videti v svetu – tako v družini, kot tudi v podjetju, delovnem timu …

Zato v Inštitutu C.A.R. delujemo z načeli odgovornosti, samoiniciativnosti in osredotočenosti na doseganje dobrih medosebnih odnosov in pravimo, da “Živimo to, kar govorimo!”

Iz načel našega delovanja, ki je povezano s tremi dimenzijami človeškega bivanja, izhaja tudi naše ime – Inštitut C.A.R. Kratice zajemajo Corpus – telo, Animo – dušo ter Ratio – um in samo skladno delovanje vseh treh naštetih dimenzij lahko privede do tega, da naše emocije pravilno vibrirajo v radosti, zadovoljstvu in izpopolnjenosti.

Naš koncept dela 

V Inštitutu C.A.R. smo v želji po oblikovanju ponudbe, ki bi ljudem omogočala, da na enem mestu najdejo vrsto storitev, s katerimi bi razvili svoje potenciale, želje, cilje in interese tako na osebnem, kot tudi na poslovnem področju, razvili lastni koncept dela, ki izhaja iz temeljev psihološkega koncepta Teorije izbire, ki ga je opredelil priznani ameriški psihiater William Glasser.