Psihologi

Ekipa, ki za vas pripravlja zanimive in koristne vsebine, zajema štiri člane, zaposlene na Inštitutu za osebni razvoj Corpus Anima Ratio. Svoje dolgoletno znanje, ki izhaja tako iz teoretske, kot tudi praktične osnove, vam želijo približati skozi svoje objave, ki jih lahko najdete na blogu.


direktor Inštituta Aleksander Zadel, dr. psih.


Imam bogate klinično psihološke izkušnje ter izkušnje s coachingom in osebnim razvojem posameznikov, parov in družin. Delam po načelih Teorije izbire in realitetne terapije. Poleg tega pri delu združujem principe pozitivne psihologije, hipnoterapije in na telo usmerjene psihoterapije (Core Evolution). Predaval sem na oddelku za Psihologijo, na Fakulteti za matematiko, naravoslovje in tehnologijo, Univerze na Primorskem. Učinkovito mentoriram ljudi, da na podlagi lastnih potencialov in želja, razvijejo suverene in avtonomne rešitve s katerimi povečajo osebno zadovoljstvo in učinkovitost.


svetovalka Ana Domenis Cankar, univ. dipl. psih.


Sem Ana Domenis Cankar rojena februarja 1984, po izobrazbi univerzitetna diplomirana psihologinja. V tem trenutku se usposabljam za svetovanje po principih realitetne terapije in teorije izbire ter opravljam doktorski študij na Univerzi v Ljubljani. V okviru doktorskega študija me predvsem zanima raziskovanje življenjskega prehoda iz obdobja mladostništva v obdobje odraslosti. Opravila sem tudi izobraževanje iz hipnoze. Področja interesov pri mojem delu na Inštitutu C.A.R. so delavnice za podjetja, za različne skupine odraslih in mladostnike, delo z mladimi, oblikovanje psiholoških profilov, osebno svetovanje in oblikovanje psiholoških vprašalnikov.


svetovalka Maša Žilevski, univ. dipl. psih.


Sem Maša Žilevski, univerzitetna diplomirana psihologinja, ki pričenja svojo pot pod okriljem Inštituta C.A.R. Zanimam se za področja psihologije dela in organizacije, še posebej vodenje in coaching. Bogatim svoje znanje Teorije izbire, tako za delo kot tudi za življenje. Razvijam svoje potenciale, da bom znala drugim pomagati pri razvoju njihovih. Rada nasmejim ljudi in včasih mi to celo uspe.


svetovalka Manca Grom, mag. psih.


Sem Manca Grom, študentka magistrskega študija psihologije in nova članica Inštituta C.A.R.. Že od majhnih nog me žene radovednost, zaradi česar rada raziskujem nova področja in se preizkušam v različnih stvareh. Tega se držim tudi pri psihologiji, kjer rada prepletam koncepte organizacijske psihologije z ostalimi področji. Zanimanje mi vzbuja predvsem razvoj zaposlenih in njihovih potencialov, delo s talenti, mentorstvo in organizacijska kultura.